+31 (0)6 8160 77 19 info@mirantes.nl Lid

Mirantes wint aanbesteding Zorginstituut Nederland

Mirantes wint aanbesteding Zorginstituut Nederland
15
okt

In opdracht van Zorginstituut Nederland voert Mirantes het lezersonderzoek uit voor het ZorgMagazine dat zij uitgeeft voor haar relaties en medewerkers. Met het lezersonderzoek geven we naast inzicht in de waardering van de lezers ook inzicht in mogelijkheden om de loyaliteit van de lezers positief te beïnvloeden. Jorrik van Wonderen: “We zijn trots op de gunning van dit project om het ZorgMagazine nog beter te laten aansluiten op de nieuws- en informatiebehoefte van de beleidsbepalers in de zorgsector.”

In het ZorgMagazine publiceert het Zorginstituut nieuwsberichten, interviews en achtergrondartikelen over actuele ontwikkelingen in de zorg en de zorgverzekeringen.

Zorginstituut Nederland is een Nederlands zelfstandig bestuursorgaan dat erop toeziet dat Nederlandse burgers verzekerd zijn en blijven volgens de Zorgverzekeringswet (ZVW) en de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten die per 1 januari 2015 is vervangen door de Wet Langdurige Zorg. Daarmee wordt gewaarborgd dat iedereen die recht heeft op zorg het ook krijgt. Het Zorginstituut neemt een onafhankelijke positie in tussen het minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), zorgverzekeraars, zorgaanbieders en patiënten(organisaties). Bij Zorginstituut Nederland werken ongeveer 500 medewerkers. De aansturing van het zorginstituut is in handen van een raad van bestuur.

Zorginstituut-Nederland

Gerelateerd
lezersonderzoek
cover-onderzoek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *