+31 (0)6 8160 77 19 info@mirantes.nl Lid

Consumentenpanel

Uw eigen panel opzetten

– Met regelmaat een vraagstuk toetsen aan uw eigen klanten of leden?
– Burgers betrekken voor draagvlak en besluitvorming?
– Andere invalshoeken verzamelen die bijdragen aan het succes van uw onderneming?
– Opinies peilen over actuele onderwerpen?

Wilt u een eigen consumenten- of burgerpanel in uw eigen huisstijl? Met onze geavanceerde survey en panelmanagement software kan Mirantes uw panel geheel naar wens voor u inrichten.

consumentenpanel panelonderzoek mirantes
Heeft uw bedrijf een database met klanten waaraan u met regelmaat iets wilt toetsen? Een online panel community is dan het ideale instrument. Het maakt het mogelijk om proactief te vragen naar de mening van uw doelgroep. Het levert u vroegtijdig gerichte sturingsinformatie op. Bovendien zorgt het gegarandeerd voor andere invalshoeken en nieuwe ideeën die bijdragen aan het succes van uw onderneming.

We maken gebruik van state of the art survey software voor het inrichten van een eigen panel voor uw onderzoeken en feedback enquêtes.

U kunt rekenen op een flexibele en snelle dienstverlening. Op het moment dat uw panelomgeving is ingericht kunt u beginnen met de werving van panelleden, een bestaand panel importeren en met het uitvoeren van onderzoeken onder uw panelleden of klantendatabase. Uw peiling kan vervolgens binnen enkele uren live staan en u heeft nog dezelfde dag inzicht in de eerste resultaten.

Betrek uw doelgroep

Voor beter begrip van de klant
Voor inzicht in merkbekendheid
Voor opinie-onderzoek
Voor feedback op uw productconcept
Voor beter beslissingen