+31 (0)6 8160 77 19 info@mirantes.nl Lid

NPS – implementatie

Gericht aan de slag met implementatie van NPS

Net Promotor Score® implementeren?
– Feedback van uw klanten ontvangen?
– Case management inrichten voor uw callcentre?
– Uw klanten in de boardroom?
– Klantervaringen van super promoters delen?

Speelt uw bedrijf al met een twaalfde man?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De 12e man is een term die gewoonlijk gebruikt wordt om de fans die tijdens een voetbalwedstrijd in een stadion aanwezig zijn te typeren. De aanwezigheid en vocale ondersteuning van de fans ondersteunt het team in zo’n mate, dat zij als het ware met een twaalfde man spelen.

Speelt u als het ware met een twaalfde man? Weet u überhaupt of uw klanten en werknemers u aanbevelen? Ontdek wie uw super promoters zijn! Mirantes beveelt u aan om met de Net Promotor Score (NPS) te werken in uw organisatie om uw klanten en medewerkers een stem te geven.

NPS voor een cultuurverandering in uw organisatie

Is de NPS al een cultuur of bedrijfsfilosofie? De NPS is simpel en toch niet eenvoudig. Het inzicht dat klanten die je aanbevelen ook meer opleveren, is simpel. Het meten is op zichzelf niet moeilijk. De NPS is namelijk in drie vragen te meten. Véél moeilijker is het om de NPS in je onderneming te implementeren. Gaat u direct alle targets op NPS overzetten of eerst een aantal pilots doen en werknemers faciliteren om de NPS ook echt te benutten voor continue verbetering van uw dienstverlening?

NPS leidt hoe dan ook tot meer focus op de klant. Een bedrijfsbreed actueel NPS getal geeft aan wat uw klanten op dit moment van uw dienstverlening of merk vinden. De NPS score zegt iets over uw klantwaarde en de omzet van vandaag en morgen.

Enkel het meten van uw NPS leidt niet tot succes. Om daadwerkelijk verbeteringen in de klantloyaliteit en winstgevende groei mogelijk te maken, is betrokkenheid van uw medewerkers cruciaal, net als het hebben van de juiste bedrijfsprocessen en de softwaretooling om realtime informatie te leveren. Maak het mogelijk voor uw medewerkers om direct te kunnen reageren op de feedback van klanten en gebruik NPS data om uw resultaat te verbeteren.

NPS Programma

Datacollectie
Analyse
Firefighting
Delen van Feedback
Organisatieverandering
Integratie met CRM