+31 (0)6 8160 77 19 info@mirantes.nl Lid

Lezersonderzoek

Lezersonderzoek

“De beste wijze om mensen aan zich te binden is hen een gunst of feedback te vragen” – Robert Chincholle

Zorg dat uw publicaties beter aansluiten bij uw publiek. Vraag continu feedback van uw lezers of richt een vorm van co-creatie in bij het samenstellen of schrijven van uw publicaties?

Wilt u een pagina of artikel pretesten voordat u het publiceert? De content op uw website testen voordat u live gaat? Vraagt u zich af hoe de lezer uw gepubliceerde artikel waardeert? Mirantes helpt u inzicht te krijgen in het leesgedrag via analytics in combinatie met lezersonderzoek. Het gaat daarbij niet alleen om inzicht in hoeveel mensen uw publicaties hebben gelezen. Op welk moment zij dat artikel hebben gelezen en via welk device (laptop, tablet, print, smartphone). Het gaat voornamelijk om het inzicht in hoe zij uw publicatie waarderen en welke actie de lezer heeft ondernomen na het lezen ervan?

lezersonderzoek
Vraag naar de mogelijkheden om uw artikelen of pagina’s (vooraf) te toetsen aan uw eigen lezerspanel. Het helpt u gegarandeerd bij  redactionele beslissingen zoals keuzes over de te plaatsen artikelen en foto’s in uw volgende publicatie. Het vragen van feedback aan uw lezers helpt in ieder geval ze voor langer termijn aan u te binden.

Actionable insights

Desk research
Data collectie
Data analyse
Onderzoek
Readership Insights
Lezerswaardering vergroten