+31 (0)6 8160 77 19 info@mirantes.nl Lid

Over Mirantes

Mirantes-Jorrik-van-Wonderen-Over-Mirantes-600px

Daarom Mirantes

Betrokken
Inventief
Betrouwbaar
Praktisch
Betaalbaar
Flexibel

Onderzoek draait om u

Onderzoek draait niet om ons, maar om u – de opdrachtgever. Mirantes helpt ondernemers met het verkrijgen van de juiste inzichten in, en de juiste informatie over hun klanten en doelmarkten. Of het nu gaat om het peilen van de mening over een actuele gebeurtenis, het testen van een nieuwe communicatiecampagne, een positioneringsonderzoek of een productonderzoek!

Onze klanten kunnen bij ieder project rekenen op toewijding en een resultaatgerichte aanpak. We zijn erop gebrand om te achterhalen hoe u denkt, wat u drijft en wat uw motivaties zijn. Alleen dan kunnen wij de service leveren die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Wonderlijke inzichten

Wij zijn Mirantes. Wij voorzien u van wonderlijke inzichten achter uw idee. We kennen de markt. We hebben de expertise en gebruiken onze kennis om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen om uw onderneming of uw merk te laten groeien.

Inventief

Marktonderzoek en analyse zijn slechts een middel tot uw doel. Dat doel kan van alles zijn en dwingt ons om te denken buiten de vaste kaders van uw branche. Er is in deze tijd veel mogelijk en als onderzoekers zijn we dan ook  inventief en vernieuwend in het vinden van de juiste methodiek, tooling en aanpak om uw onderzoeksvragen te beantwoorden.

Mirantes is lid van MOA

imageMirantes_Esomar_logoMirantes is aangesloten bij de MarktOnderzoekAssociatie (MOA). Mirantes volgt daarmee de gedragsregels van MOA en ESOMAR. De MOA is een vereniging die de belangen van respondenten, gebruikers en aanbieders van markt- en beleidsonderzoek behartigt. De ESOMAR is een internationale organisatie die staat voor beter onderzoek in markten, consumenten en gemeenschappen.

 

 

 

Team Mirantes

drs. Jorrik van Wonderen

Onderzoeker

Michèlle Schinkel

Project manager