+31 (0)6 8160 77 19 info@mirantes.nl Lid

Teken ook de petitie ‘Ik hoor je niet’

Teken ook de petitie ‘Ik hoor je niet’
2
mrt

Miljoenen Nederlanders kunnen niet ongestoord naar het gesproken woord op radio en televisie luisteren vanwege de verstorende achtergrondgeluiden. Nieuws, filemeldingen, documentaires, gesprekken: steeds vaker wordt er een muziekje of jingle onder gemonteerd. Een onderzoek onder het RegioPeil Ombudspanel wees uit dat meer dan de helft van de panelleden dit heel storend vinden. De uitkomsten stemmen overeen met de ervaringen van de stichting Hoormij, waarin belangenverenigingen verenigd zijn.

Door Durk Geertsma


Kortom: tijd voor actie. De ombudsredactie heeft een petitie opgesteld, die online en op papier ondertekend kan worden. In april willen we de ingezamelde handtekeningen overhandigen aan de besturen van publieke en commerciële omroepen. Doet u mee?

De petitie staat online op www.petities24.com/ik_hoor_je_niet.

Reacties en tips kunt u ons mailen via info@petitie-ikhoorjeniet.nl of plaatsen op facebookpagina: www.facebook.com/ikhoorjeniet.

Wilt u zelf in actie komen, doe dan een oproep om de petitie online te tekenen. Het is ook mogelijk om handtekeningen te verzamelen, download en print in dat geval het  Invalid download ID..
De actie loopt tot eind maart.

reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.