+31 (0)6 8160 77 19 info@mirantes.nl Lid

Resultaten Natuuronderzoek 2015

Resultaten Natuuronderzoek 2015
29
sep

In de periode mei tot augustus 2015 organiseerden Landschap Noord-Holland en de regionale dagbladen in samenwerking met Mirantes hét Natuuronderzoek 2015. Centrale vraag was hoe tevreden inwoners zijn over de natuur in Noord-Holland. Ruim 7.000 mensen vulden de enquête in over 4 thema’s ten aanzien van natuur dichtbij. De resultaten zijn inmiddels bekend en gepubliceerd in een reeks van artikelen in de regionale dagbladen, op www.regiopeil.nl en op www.natuuronderzoek2015.nl. Hieronder de volledige presentatie.

Het onderzoek

Het onderzoek maakt duidelijk hoe Noord-Hollanders de natuur waarderen. Hoe ze de natuur gebruiken en hoe ze de toekomst voor die natuur zien. Maar ook waar verbeteringen nodig zijn.

Integreren in plannen

De resultaten van het onderzoek vormen belangrijke input voor het dagelijks werk van Landschap Noord-Holland en informatie over hoe zij als natuurorganisatie van Noord-Holland de natuur zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken en houden. De onderzoeksresultaten zal Landschap Noord-Holland integreren in haar plannen voor de toekomst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.